Kuva Kimmo Savolainen

Vaiettu Salaisuus yhtye on perustettu kesällä 2010 soolokitaristi Miso Moision ja laulaja Olli Kiiskisen tavattua sattumalta Jämsäläisessä ravintolassa jossa tuolloin vain 16 vuotias rautalankavirtuoosi Miso oli tuurauskeikalla. Herrat tutustuivat ja siitä se sitten jotenkin vaan lähti rullaamaan. Mison isoveli Jyri lähti mukaan komppikitaraan ja muukin bändi löytyi nopeasti kasaan. Veljesten naapuri Pasi oli Jyrin kanssa soitellut jo aiemminkin yhteisissä bändeissä ja päätyi siten mukaan rumpaliksi. Basisti Jarmo eli Jarski löydettiinkin virtuaalimaailman tallelokeroista muusikoiden.netistä "Wanted" palstalta. Jabaduu nimimerkkinen basisti saapuikin Keuruulle treeneihin syksyllä 2010. Pumppu oli kasassa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Rautalankaa, Agents&Topia, A-aaltoo, Baddingiä ja Hurmioo soiteltiin covereina noin vuoden verran kunnes aloimme tekemään myös omia biisejä. Aluksi keikkailimme nimellä Tuntematon Hauta, joka myöhemmin vaihdettiin pääosin markkinointisyistä Vaietuksi Salaisuudeksi. Nykyistä musiikkityyliämme voisi kuvailla eräänlaiseksi rock-iskelmäksi.

 

Kuva Kimmo Savolainen

The Band:
  • Otto Kuparinen, Laulu.
  • Miso Moisio, Soolokitara.
  • Jyri Moisio, Rytmikitara.
  • Pasi Jokinen, Rummut.
  • Jarmo Lehtonen, Bassokitara.
Treenikämppä ja tukikohta meillä on Keuruulla, missä Otto myös asuu. Tosin Jarski asuu Saarijärvellä ja loput herrat majailevat Keuruun Haapamäellä. Monenlaista keikkaa ja esiintymistä on jo näihinkin vuosiin mahtunut ja toivottavasti keikkaa riittää myös tulevaisuudessakin. POISLUKIEN yksityistilaisuudet joissa emme enään nykyisin esiinny (katso keikkakalenteri). Debyyttialbumi Savua & Peilejä on valmistunut ja sen voit tilata suoraan vaikka sähköpostitse!
Levyn kaikki kappaleet on Moisiot/Kiiskinen käsialaa ja levy on äänitetty kokonaisuudessaan omalla treenikämppästudiolla rumpalimme Pasi Jokisen toimesta. Bändin keikkavideoita ja esikoislevylläkin olevan Peilikuva kappaleen musiikkivideo on nähtävillä videot osiossa.


2017, Nyt työstetään toista Vaietun Salaisuuden levyä ja videot osiossa on jo esimakua tulevasta kappaleet, Odotan & Odotan, ja Mun Sydän.